Tuin werkzaamheden.

Onze professionele begeleiders komen met een groepje graag bij u in de tuin allerlei werkzaamheden doen. Dat kan grof werk zijn; zomer/winterklaar maken, bomen rooien, uitdunnen van bossen, opschonen houtwallen, bosmaaien langs sloten/toegangsweg.

Onze hovenier brengt de specifieke kennis en ervaring mee waardoor we specialistisch werk kunnen uitvoeren: schuttingen plaatsen, fruitbomen snoeien, tuinen aanleggen en terrassen aanleggen.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Jeroen Hoppen 06-40278094

Te Huur

Unieke Partytent te huur voor een groot feest bij u thuis.

Een verjaardag; een feest in de tuin? Er kunnen makkelijk 75 personen binnen waarbij u ook nog een buffet kunt plaatsen. De tent kan in zijn geheel dicht en toch kunt u naar buitenkijken door de doorzichtige zijpanelen. Wij komen hem opzetten en afbreken. U hoeft alleen thuis te zijn om de plek en de ingang te bepalen.

Kettingzaag Cursus

Leer Kettingzagen

Leer hoe je een kettingzaag uit elkaar haalt, schoonmaakt en weer in elkaar zet. Een ketting wordt bot als je er een boom mee omzaagt of bomen mee afkort. Hoe maak je deze het beste weer scherp. Als je veilig wilt kettingzagen heb je daarvoor speciale kleding nodig. Daarnaast leer je technieken hoe een boom te vellen en ga je het zelf doen. 

Bosmaaien.

Een bosmaaier is een gevaarlijke machine met veel mogelijkheden. Leer de mogelijkheden kennen en toepassen door er mee te werken.

Trekker rijden.

Een trekker rijden is best even wennen. Dat kun je goed oefenen bij MAROPE.

Bedrijfsactiviteit

Bedrijfsactiviteit.

Een dag of meerdere dagen. Zomer en winter aanbod!

Thema: Back to Basic.

Wordt ontvangen met koffie/thee. Hoe u kennis maakt met MAROPE op Landgoed Zelle hangt af van verschillende factoren, doelstellingen en wensen die we samen goed doorspreken.

Teambuilding.

Samenwerken op een andere manier. Lekker buiten bezig zijn, fysiek moe worden en uitgedaagd worden om grenzen te (durven) verleggen. Je leert je collega op een andere manier kennen.

back to basic

Tuinwerkzaamheden

Tuinwerkzaamheden.

Eenmalige klus? Achterstallig onderhoud in de tuin? Teveel te doen in je eentje? Uw tuin weer klaar voor het voorjaar, zomer, herfst of winter? Een stapel hout in de tuin hebben liggen maar geen tijd om het weg te werken (kloven en opruimen)? Bomen omzagen?

Wij komen graag een eenmalige of een langdurige klus doen tegen erg vriendelijke prijzen!

Vraag naar de mogelijkheden. Tel: 06-40278094

SONY DSC