Het Brandrode Rund volgens Slow Food.

Onze dieren worden bij de ambachtelijke slager Heinen in Zelhem geslacht. Ze hebben nooit antibiotica gehad en geen krachtvoer. Alle koeien krijgen alleen gras van het Landgoed. In de winter komt het voer van loonbedrijf Haaring die het gras van het landgoed haalt en in balen verpakt. De koeien staan het hele jaar door buiten in de wei.  

Het vlees is vacuüm verpakt, met een etiket voorzien en geportioneerd in aantallen van 2 of per 300/400/500 gram. We hebben: Entrecote, biefstuk, worst, schenkel, riblap, hamburgers, rosbief, poulet, haasbiefstuk, rib-eye, kogelbiefstuk, stooflapjes, braadvlees en sukade.

Het vlees ophalen bij MAROPE zelf of bij van Sinkcel in Vorden.  

Bestellingen vanaf €100,-  en binnen een straal van 10 km worden thuis gebracht.

Prijslijst vlees 2017 kopie

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.