Dagbesteding: voor iedereen vanaf 14 jaar en ouder.

Ons doel is iedere jongere en (jong)volwassene zijn of haar eigen mogelijkheden en beperkingen leren te ontdekken en te bouwen aan een positief toekomstbeeld. Dit willen we bereiken door met elkaar de handen uit de mouwen te steken en ervaringen te delen.

Onze missie is om iedere jongere en (jong)volwassene een periode bij ons te laten wonen en/of werken om ervaringen op te doen en vaardigheden te leren die nodig zijn om zich staande te houden in de maatschappij.

Iedereen van 14 jaar en ouder ongeacht diagnose, leeftijd, sekse, cultuur, stoornis en opgedane ervaringen is welkom. Dus iedereen met een licht verstandelijke handicap, een gemiddelde of hoge intelligentie, uit de psychiatrie, met een verslavingachtergrond, burn out, ASS, ADHD, MCDD, NAH. Iedereen die bij ons wil komen is welkom.

Voor jou is het belangrijk dat je het werk wat MAROPE biedt leuk vindt en er een klik is met begeleiders en andere deelnemers. Aan het eind van de dag met een goed gevoel naar huis gaan en trots kunnen zijn op wat je die dag hebt bereikt. Kunnen zeggen dat je weer hebt meegeholpen om het Landgoed mooier te maken en daar hebt kunnen genieten van de natuur en het buiten werken.  

Alle deelnemers, ongeacht problematiek, werken naast en met elkaar. Er wordt bewust in kleine groepjes met professionele begeleiding gewerkt. Veiligheid voelen, duidelijkheid en structuur aangeboden krijgen, vaardigheden aanleren die nodig zijn om succeservaringen op te doen.

Wonen: voor jong volwassenen van 18 jaar die kiezen voor dit concept.  

Voor jong volwassenen met een beperking en/of ASS en/of Psychiatrische achtergrond. Die willen werken aan zo zelfstandig mogelijk functioneren of even (een weekend of een langere periode)  tot rust willen komen in deze omgeving met de daarbij behorende manier van begeleiding.

Financiering: Vanuit de gemeente, iedereen met een PGB of Zorg in Natura, WLZ.

Iedereen van 14 jaar en ouder ongeacht diagnose, leeftijd, sekse, cultuur, stoornis en opgedane ervaringen is welkom.