MAROPE is bedoeld voor iedereen vanaf 11 jaar en ouder.  

Iedereen van 11 jaar en ouder ongeacht diagnose, leeftijd, sekse, cultuur, stoornis en opgedane ervaringen is welkom. Dus iedereen met een licht verstandelijke handicap, een gemiddelde of hoge intelligentie, uit de psychiatrie, met een verslavingachtergrond, burn out, ASS, ADHD, MCDD, NAH.

Belangrijk is dat je het werk wat MAROPE biedt leuk vindt en er een klik met begeleiders en andere deelnemers is. Aan het eind van de dag met een goed gevoel naar huis gaan en trots kunnen zijn op wat je die dag hebt bereikt. Kunnen zeggen dat je weer hebt meegeholpen om het Landgoed mooier te maken en daar hebt kunnen genieten van de natuur en het buiten werken.  

Ons doel is iedere jongere en (jong)volwassene zijn of haar eigen mogelijkheden en beperkingen leren te ontdekken en te bouwen aan een positief toekomstbeeld. Dit willen we bereiken door met elkaar de handen uit de mouwen te steken en ervaringen te delen.

Onze missie is om iedere jongere en (jong)volwassene een periode bij ons te laten wonen en/of werken om ervaringen op te doen en vaardigheden te leren die nodig zijn om zich staande te houden in de maatschappij.

Alle deelnemers, ongeacht problematiek, werken naast en met elkaar. Er wordt bewust in kleine groepjes met professionele begeleiding gewerkt. Veiligheid voelen, duidelijkheid en structuur aangeboden krijgen, vaardigheden aanleren die nodig zijn om succeservaringen op te doen.

Wie kan terecht bij MAROPE?

  • Iedereen vanaf 11 jaar ongeacht diagnose. 
  • Iedereen met een PGB of Zorg in Natura.
  • Ambulante Begeleiding in de thuissituatie.
  • Leerwerkervaringsplek.
  • Mogelijkheid tot behalen Certificaat Bosmaaien en Kettingzagen.
  • Training naar de arbeidsmarkt.
  • Oefenen met een trekker rijden.